Lithoss staat nooit stil en houdt de vinger aan de pols van wat reilt en zeilt in de wereld van interieurdesign, architectuur, lighting, domotica en lifestyle. Dit resulteerde de laatste jaren in enkele opgemerkte concepten en designs.

Het summum van ambachtskunst komt echter tot uiting in onze nieuwe, exclusieve en oogstrelende collectie selected by Ingrid Adriaenssens. De bekende juweelontwerpster uit Gent ontwierp geraffineerde schakelaars die haar signatuur dragen: van schakelaar naar kunstobject.

Ingrid Adriaenssens is edelsmid en juweelontwerpster in hart en nieren. Met vuur en gloed ontwerpt ze vanuit haar tekeningen haar unieke en tijdloze juwelen in haar atelier in Gent. Ze kreeg volledige artistieke vrijheid op vlak van vorm en kleur. De zachtheid, textuur en diepte van het kleurenpallet van emaille inspireerde haar om voor Lithoss een reeks schakelaars te ontwerpen.

De collectie bevat 4 geselecteerde ontwerpen, waarvan de naam van het ontwerp refereert naar belangrijke Gentse historische figuren.Mogelijke combinaties

Afwerkingen

Artevelde
Borluut
Hugonet
Montigny

Beschikbare LED kleuren

White
Orange

Afmetingen


single : 84 x 84 x 5.4mm

Compatibele systemen

Installatiehandleiding