Onze ARPI stopcontacten brengen op discrete wijze stroom via de vloer in uw binnen- en/of buitenruimten (dankzij een sober design) en maken uw open ruimten functioneler. De verschillende verbindingstechnieken (stopcontact, data (RJ45), radio-tv, luidspreker, USB) en toebehoren voorzien in de behoeften van een privéwoning, een winkel, een onderneming en van de dienstensector.

Al meer dan 30 jaar bewijst het merk ARPI zo zijn stevigheid en waterdichtheid om stroom en data via de grond aan te voeren.


  • - Praktisch & functioneel

Stroom of data voorzien in open ruimten (weinig toegankelijke muren, veel ramen), in het midden van de woonkamer (onder de tafel van de eetkamer, naast de zitbank)
of op een terras.

  • - Design

Deksels in 8 verschillende afwerkingen (geborsteld of gespiegeld) geven de binnen- en/of buitenruimten vorm om de stroom op discrete en elegante wijze via de vloer aan te voeren.

  • - Veiligheid

Voorkom dat mensen struikelen over een verlengsnoer (raclette, fondue, plancha, ...) of het snoer van een pc of een lamp. Voor openbare ruimten is ook een beveiligde sluitdop beschikbaar (te openen met een inbussleutel).

  • - Stevigheid & Waterdichtheid

Onze ARPI stopcontacten zijn geschikt voor de meest veeleisende toepassingen, zowel binnen als buiten, en zijn duurzaam bestand tegen zwaar (auto’s, ...) of intensief (winkelcentrum, tentoonstellingshal,…) verkeer.


! Nieuw: ARPI Aqua Seal

Dankzij de Arpi Aqua Seal, kan u de Arpi vloerstopcontacten nu verzekeren van een IP66 waarde tot onder de kabeltoevoer, door een fikse draaibeweging van de koker. De stekker met snoer kan u er gerust laten in steken en esthetisch afdichten met het sierdeksel dat bij het stopcontact wordt meegeleverd.
Zo hoeft u bij het dweilen of stofzuigen nooit meer rekening te houden met stekkers in de Arpi vloerstopcontacten.Gamma IP66

+ Binnen- of buiteninstallatie (buiteninstallatie enkel geschikt voor Stainless Steel Brushed)
+ IP66 / IK10
+ Alle soorten vloeren (betonnen dekvloer of holle vloer)
+ Verzonken of uitstekende installatie
+ Dooskoppeling (pen-gatverbinding)


Download technische fiche

Ontdek ons volledig gamma

Installatie video IP66

Video Level SupportMogelijke combinaties

Afwerkingen

Stainless Steel Brushed
Gunpowder Black
Brushed Brass
Stainless Steel Beach
Bronze
Black
Stainless Steel Polished
Polished Brass
Aqua Seal Brushed Stainless Steel
Aqua Seal Brushed Brass

Afmetingen


IP66

Aqua Seal