Nieuws


NEW - LITHOSS DIMMER CASAMBI

De Lithoss Casambi Dimmer is een luxueuze, innovatieve en draadloze draaidimmer voor Casambi. De dimmer biedt precieze controle over de helderheid van je armaturen en kan ook worden gebruikt om je armaturen onmiddellijk te schakelen met de geïntegreerde drukknop.

De Lithoss Casambi Dimmer kan ook de kleurtemperatuur van afstembare witte armaturen of de kleur van RGB- armaturen veranderen.

Natuurlijk is het apparaat ook perfect geschikt voor het schakelen en dimmen van standaard monokleurige armaturen.


OUT NOW - Lithoss Magazine

Download now


[A.track] Interieurdesignparcours Antwerpen

01-03-04 OKTOBER


Beste designgeïnteresseerde,

Experience Home nodigt u met veel plezier uit voor [A.track] 2015 op zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober vanaf 11u tot 18u. [A.track] editie 6 is een exclusieve ode aan bijzonder kwaliteitsdesign, boordevol Belgische én internationale primeurs. Meubilair, keukens, domotica, textiel, decoratie, verlichting, vloeren, hebbedingen… 21 professionals delen graag hun designpassie met u. U kan rekenen op een strakke shuttledienst, dit jaar verzorgd door Mercedes Benz Antwerpen om u van de ene zaak naar de andere te brengen. De shuttles rijden tussen 14u en 18u. Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van de [A.track] dagen in onze showroom! U vindt alle informatie op atrack.be, om op de hoogte te blijven van laatste weetjes kan u zich inschrijven op de website of ons volgen op facebook.
Project realisation (Belgium)

Nice Realisation together with TAL Technical Architectural Lighting… Textured black is in the house!


Nieuwe ambachtelijke afwerking: Tin


Tin antique, handmade finishing, dat onze tijdloze Select reeks completeert.

Ambachtelijke afwerking waarbij structuur wordt aangebracht op de brute messing plaat en galvanisch vernikkeld wordt. De “antiek” look wordt verkregen door een speciale gunpowder black afwerkingslaag.

Kortom een afwerking met veel klasse.


Lees meer: http://elektroverkoop.be/de-schakelaar-van-vandaag-en-morgen/


Maison & Objet Paris 2015

Paris - September 4-8, 2015

M&O | projets


Architect@Work Belgium

Standnummer Kortrijk Expo : 199 | Liège Expo : 118


Nieuwe collectie Cu29 by Lithoss


We found the key..

De kick-off van een veelbelovend campagnejaar waarin Lithoss u wil overtuigen met stijlvolle afwerkingen en innovatieve collecties.

Op ISE Amsterdam laten we u alvast kennismaken met onze nieuwe, stijlvolle collectie Cu29 (geborsteld rood koper).

Koper (scheikundig element met symbool Cu en atoomnummer 29), een edelmetaal, die in de mythologie vaak geassocieerd werd met de godheid Aphrodite vanwege de mooie glans, dat we haarfijn borstelen en van een glansvernis voorzien, om tot een luxueuze afwerking te komen.

Een elegante collectie in het strakke Lithoss design, dat architecten nog meer kan overtuigen door de combinatiemogelijkheden met onze standaard afwerkingen zoals Cu29 & textured black. Beschikbaar voor elke Lithoss reeks: domotica (optioneel feedback LED), KNX (optioneel feedback LED & temperatuursensor) en 250V drukknoppen. 1-4 toetsen op een enkele plaat, 2-8 toetsen op een dubbele plaat, en tot 12 toetsen op een driedubbele plaat.

Vanaf nu beschikbaar! Bestelreferenties in onze brochure :

Cu29 brochureISE Beurs Amsterdam

Lithoss neemt deel aan de befaamde ISE beurs in Amsterdam! Bezoek ons in Hall 7 Stand nr: Q165


Nieuwe campagne 2015