Onze ARPI stopcontacten brengen op discrete wijze stroom via de vloer in uw binnenruimten (dankzij een sober design) en maken uw open ruimten functioneler. De verschillende verbindingstechnieken (stopcontact, data (RJ45), radio-tv, luidspreker, USB) en toebehoren voorzien in de behoeften van een privéwoning, een winkel, een onderneming en van de dienstensector.

Al meer dan 30 jaar bewijst het merk ARPI zo zijn stevigheid en waterdichtheid om stroom en data via de grond aan te voeren.


- Praktisch & Functioneel

Stroom of data voorzien in open ruimten (weinig toegankelijke muren, veel ramen), in het midden van de woonkamer (onder de tafel van de eetkamer, naast de zitbank).

- Design

Deksels in 4 verschillende afwerkingen (geborsteld of gespiegeld) geven de binnenruimten vorm om de stroom op discrete en elegante wijze via de vloer aan te voeren.

- Veiligheid

Voorkom dat mensen struikelen over een verlengsnoer (raclette, fondue, plancha, ...) of het snoer van een pc of een lamp. Voor openbare ruimten is ook een beveiligde sluitdop beschikbaar (te openen met een inbussleutel).

- Stevigheid & Waterdichtheid

Onze ARPI stopcontacten zijn geschikt voor de meest veeleisende toepassingen zijn duurzaam bestand tegen zwaar (auto’s, ...) of intensief (winkelcentrum, tentoonstellingshal,…) verkeer.


IP64

  • + Alleen binneninstallatie
  • + IP64 / IK10
  • + Installatie in betonnen dekvloer
  • + Verzonken installatie
  • + Dooskoppeling (pen-gat verbinding)


Download technische fiche IP64

Ontdek ons volledig gammaMogelijke combinaties

Afwerkingen

Stainless Steel Brushed
Brushed Brass
Stainless Steel Polished
Polished Brass

Afmetingen


IP64

Installatiehandleiding