Onze ARPI stopcontacten brengen op discrete wijze stroom via de vloer in uw binnen- en/of buitenruimten (dankzij een sober design) en maken uw open ruimten functioneler. De verschillende verbindingstechnieken (stopcontact, data (RJ45), radio-tv, HDMI, luidspreker, USB) en toebehoren voorzien in de behoeften van een privéwoning, een winkel, een onderneming en van de dienstensector.

Al meer dan 30 jaar bewijst het merk ARPI zo zijn stevigheid en waterdichtheid om stroom en data via de grond aan te voeren.


  • - Praktisch & functioneel

Stroom of data voorzien in open ruimten (weinig toegankelijke muren, veel ramen), in het midden van de woonkamer (onder de tafel van de eetkamer, naast de zitbank)
of op een terras.

  • - Design

ROESTVRIJ STALEN of MESSING deksels met 2 verschillende afwerkingen (geborsteld of gespiegeld) geven de binnen-en/of buitenruimten vorm om de stroom op discrete en elegante wijze via de vloer aan te voeren.

  • - Veiligheid

Voorkom dat mensen struikelen over een verlengsnoer (raclette, fondue, plancha, ...) of het snoer van een pc of een lamp. Voor openbare ruimten is ook een beveiligde sluitdop is beschikbaar (te openen met een inbussleutel).

  • - Stevigheid & Waterdichtheid

Onze ARPI stopcontacten zijn geschikt voor de meest veeleisende toepassingen, zowel binnen als buiten, en zijn duurzaam bestand tegen zwaar (auto’s, ...) of intensief (winkelcentrum, tentoonstellingshal,…) verkeer.Gamma IP66

+ Binnen- of buiteninstallatie (buiteninstallatie enkel geschikt voor Stainless Steel Brushed)
+ IP66 / IK10
+ Alle soorten vloeren (betonnen dekvloer of holle vloer)
+ Verzonken of uitstekende installatie
+ Dooskoppeling (pen-gatverbinding)

Ontdek ons volledige gamma

Installatie video IP66

Installatie video gepolierd beton

Installatie video zwevend parketMogelijke combinaties

Afwerkingen

Stainless Steel Brushed
Brushed Brass
Stainless Steel Polished
Polished Brass

Afmetingen


IP66

Installatiehandleiding